Foråret og påsken står for døren, og vi er klar til at slå dørene op hos Wittco til en forhåbentlig travl og forrygende sæson 2024. Vi glæder os til at byde gamle såvel som nye gæster velkommen hos os for enden af kajen, hvad enten I er til vores lækre og indbydende fiske- og skaldyrsbuffet eller vores udvalgte a´la carte retter. Vi åbner skærtorsdag den 28.marts kl. 11.30 og holder derefter frokoståbent hver dag. Booking af bord kan ske på tlf 61652743 eller mail wittco@wittcofisk.dk. På glædeligt gensyn og velbekomme.

Skagens største fiske- og skaldyrsbuffet

Hver dag tilbyder vi en frisk og lækker fiskebuffet med alt godt fra havet. Den indeholder bl.a. et stort udvalg af skaldyrssalater, sild, grønne salater, skaldyr, suppe, fiskefilet, fiskefrikadeller samt diverse tilbehør.

Vi lægger stor vægt på det hjemmelavede, så alle vores lækre skaldyrssalater er lavet fra bunden og vi bruger kun friske råvarer.

Hvis du har besøgt fiskehuskajen i Skagen så kender du nok allerede til de skønne fiskepakhuse.

Wittco Fisk og Skaldyr ligger for enden af kajen med udsigt til lystbådhavnen.
Her kan du blandt andet nyde vores lækre hjemmelavede delikatesser og andre klassikere fra havet i den unikke stemning som havnen byder på.

Hos wittco er vi forberedt på at det danske vejr ikke altid er til at stole på
og at den nordjyske vind kan kræve lidt læ. Vi har derfor indrettet vores hyggelige 1. sal med 50 siddepladser inde i varmen. Du kan derfor trygt komme helt ned for enden af kajen i al slags vejr og
nyde vores lækre delikatesser og hjemmelavede retter.

Se galleri

admin