Om Wittco

For enden af kajen i Skagen.

Wittco fisk og skaldyr ligger på Skagen havn i de karakteristiske og smukke røde træhuse, de berømte Bindesbøllhuse, tegnet af arkitekt Thorvald Bindesbøll
og opført i 1905-07.

Vi har ligget i den sidste del af husene siden 1987, hvor vi i begyndelsen handlede med fersk fisk og få lune retter. Vi har været igennem en rivende udvikling, så vi i dag, 33 år efter, er en større restaurant, drevet af to generationer og med plads til 180 gæster udendørs samt 50 siddepladser indendørs på vores 1.sal. 

Hos Wittco fisk og skaldyr hersker en skøn atmosfære med liv og glade mennesker lige fra sæsonens start i påsken frem til efterårsferien i uge 42. Vi bestræber vi os på, at give alle vore kunder den varmeste velkomst og bedste service – hver gang.

Prøv selv – vi glæder os til at byde jer velkommen i de sidste huse på kajen i Skagen, hvad enten det er ude eller inde!

 

Velbekomme!


Det siger vores gæster.

  • Vores børn elsker at komme på besøg på Fiskehuskajen. Det er hyggeligt og de bedste rødspætter man kan tænke sig hos Wittco.

    Fam. Petersen, Skagen
  • Det er tydeligt at stedet er erfarent og i balance. Der er sjæl og stemning hér.

    Peter Larsen, Frederikshavn
  • Vi elsker at komme på kajen. Hos Wittco føler vi os altid velkommen, og maden er fantastisk. Vi gentager succesen hver sommer!

    Lisbeth & Jørgen, Birkerød

adminOm Wittco